duminică, 22 februarie 2009

Iesirea de sambata seara!

aseara am facut o iesire cu niste prieteni la celebrul outlet din militari.

si ce frumos ningea afara!

deci cred ca o iau razna. pai pubela aia plina de cretinatati si haine gay este outlet? ma fac sa zambesc... pai cum un tricou sa fie 100 de lei? pai ala e pret de magazin normal nicidecum de outlet. 25 de euro un tricou la outlet? astia ne cred tampiti?

si ce frumos ningea afara!

si ce culori! cum bai nene daca vrei sa-ti iei un tricou tu ca barbat, ai de ales dintre: fistic, fuchsia si galben! wtf? cum apare un tip pe la 92 de kg.. corpolent, cu un tricou roz? deci? wtf?

si ce frumos ningea afara!

dup-aceea am plecat intr-un bar undeva pe la piata galati, pe care vi-l recomand si se numeste pillow uitati si site: http://www.pillow.ro/
deci atmosfera acolo este f buna, pacat ca sambata asta a fost plina de puieti de 20 si un pic de ani care vin acolo sa o arda cu tricourile lor in culorile gay specificate mai sus, cu niste mini tarfe(scuze daca sunt prea vulgar, dar... ), imbracate mai mult in gulerase decat in fustite, care-si trag sute de poze facand abstractie de faptul ca poate blitz-ul lor ii deranjeaza pe cei din jur...


si ce frumos ningea afara!

si bineinteles ca m-au deranjat. le-am transmis cu cel mai calm ton pe care-l am ca ne-au spart duliile ochilor de pe frunte cu blitz-ul lor si sa inceteze caci altfel vor privi de-afara ce frumos ninge! ca sa nu vada ninsoarea live in tricourile lor gay s-au oprit din poze.
deci o democratie prost inteleasa: fac ce vreau.
ei bine ei fac ce vor pana ma deranjeaza pe mine si daca la primul indemn de a nu ma mai deranja nu se sinchisesc... vor dansa in ninsoarea frumoasa de afara.

si ce frumos ningea afara!

Un comentariu:

daca aveti comentarii pertinente va rog sa le impartasiti!