vineri, 6 martie 2009

Jurnal!

azi am sa-mi crestez in grinda: sase martie douamiinoua!
ca de obicei m-am trezit rupt de somn la 6.15 ca sa plec spre tarlaua populata de francezi printre care unul sigur e homosexual sau cum zice acelasi bun prieten care mi-a dat cartea cu doamna bovary: usuxual!
mi-am tarat hoitul obosit spre baie unde ca de obicei am interactionat destul de onomatopeic cu apa rece de la chiuveta.
iar o zi de munca in care ca de obicei o sa fumez mult, o sa-l vad pe usuxualul ala infect si o sa fiu iar aratat cu degetul: uite-l pe ala cu muschi si tricouri mulate... cat sufera de el(mda mi s-a spus ca sufar de mine.. bine ma ca etichetati voi...)
ca de obicei tramvaiul 41 era uber aglomerat si oamenii ca intotdeauna au o vointa de invidiat de a se sui intr-un 41 plin ochi... dar ei insista caci nu pot astepta inca 2 minute pana vine celalalt..

la crangasi mi-am scos cartea si m-am apucat de citit. am citit ceva azi ce-i drept.

a trecut ziua de munca. am ajuns la sala unde o prietena de-a mea a venit ptr prima oara( are si ea blog http://cloudfreesky.blogspot.com ). i-am aratat ce are de facut pe-acolo, i-a placut si eu sunt multumit ca i-a placut.
iar mi-am rupt mainile la sala, iar mi s-au pompat bratele si m-au facut sa merg de parca as fi oparit la subrate... dar e atat de bine.... oh ce-mi place.

piți nu te iert maine! avem zi de abdomene si vei face febra clar!


clar bodybuilding is living!

4 comentarii:

  1. Incep sa inteleg de ce iti place tie atat de mult la sala. M-am simtit foarte bine dupa ce am plecat. Eram plina de energie si abia asteptam sa ajung acasa sa ma apuc de ceva. Chiar e o schimbare bine venita in viata mea, pe care ar fi trebuit sa o fac cu mult timp in urma. Ce mi-a placut a fost ca am vazut si oameni mai invarsta acolo, care sunt constienti ca sportul iti mentine corpul si mintea sanatoasa. Eu nu ma duc la sala ca sa arat bine (eh.. poate putin) dar mai mult ma duc pentru ca este un stil de viata sanatos. Vai ce mi-a placut. Abia astept sa vina luni sa merg iar!

    RăspundețiȘtergere
  2. si uite-asa isi schimba lumea parerea despre oamenii ce merg la sala ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine ar fi daca am avea toti grija de corpul nostru...

    RăspundețiȘtergere

daca aveti comentarii pertinente va rog sa le impartasiti!