duminică, 8 martie 2009

Usuxualii!

usuxual= homosexual, pârțar, dosnic, pederast, gay and so on


eu nu inteleg barbatii usuxuali! ce placere gasesc ei in a mangaia un alt barbat cel putin la fel de paros ca ei? ce placere gasesti in a saruta un barbat tu fiind barbat?

ce gasesc ei minunat in a te trezi ,tu ca barbat ,dimineata langa un alt barbat? adica...wtf? s-au terminat femeile pe lumea asta?

poate o sa ziceti ca nu sunt open minded si nu gandesc OTB dar .... nu-i inteleg bai nene! de ce fac toate astea?!?

eheee cand vine vorba de izibnele(lesbiene) treaba sta putin altfel ptr barbati... adica cred ca e ceva misto un menage a trois cu 2 izbinele atata timp cat nu esti dat la o parte.


despre gerontofili, scatofili, pedofili, necrofili and so on... nu mai zic ca dup-aceea imi ies vorbe ca sunt prea violent in limbaj.

¿WTF?

Un comentariu:

  1. Ba, iti zice fratele tau elan...astia nu sint in stare sa convinga o femeie sa faca ceva cu ei...si d-aia se duc und ee mai usor. La fel ca aia care se duc la curve. Nu sint in stare sa fie cu cineva de buna voie. Asa ca platesc.
    Si , la fel ca tine nu ii inteleg, ca de nu e plin de femei dornice pe strada...si cluburi..si peste tot...ca nu trebuie navod sa agati una. Dar na..unii sint gay, no matter what. Am zis.

    RăspundețiȘtergere

daca aveti comentarii pertinente va rog sa le impartasiti!